DIENSTEN

Bij ons kunt u rekenen op een complete begeleiding tijdens uw vastgoedavontuur. Als erkend vastgoedkantoor streven we ernaar om aan al uw vastgoedbehoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

 

Verkoop

Of u nu uw huis, appartement of commerciële pand wilt verkopen, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden door het volledige verkoopproces. Wij streven ernaar om uw eigendom snel en tegen de beste prijs te verkopen.

 

Verhuur

Op zoek naar een betrouwbare huurder voor uw woning? Wij helpen u bij het vinden van geschikte huurders en zorgen voor een soepele verhuurervaring.

 

Aankoop

Het kopen van een nieuw pand kan een overweldigende taak zijn. Onze deskundige makelaars staan voor u klaar om u door het hele aankoopproces te begeleiden, van het vinden van het perfecte pand tot het afhandelen van alle administratieve formaliteiten.

 

Schatter-Expert

Onze gecertificeerde experts bieden nauwkeurige en betrouwbare schattingen van onroerend goed voor diverse doeleinden, waaronder verkoop, aankoop, verzekering en meer.

 

Energieprestatiecertificaat (EPC)

Wij verzorgen EPC-certificeringen om ervoor te zorgen dat uw vastgoed voldoet aan alle energie-efficiëntievereisten, waardoor de waarde en verkoopbaarheid worden verbeterd.

 

Verzekeringen

Bescherm uw investering met de juiste verzekeringen. Ons team kan u adviseren en assisteren bij het vinden van geschikte verzekeringsopties voor uw vastgoed.

 

Woonkredieten

Op zoek naar financiering voor uw vastgoed? Wij werken samen met gerenommeerde kredietverstrekkers om u te helpen bij het verkrijgen van de beste hypotheekvoorwaarden die aansluiten bij uw behoeften.

 

Successie

Het regelen van vastgoedoverdracht en successieplanning kan complex zijn. Wij bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw eigendommen worden overgedragen volgens uw wensen.

 

Nieuwbouw

Op zoek naar een gloednieuw huis of project? Wij bieden toegang tot een breed scala aan nieuwbouwprojecten en begeleiden u bij elke stap, van de selectie tot de oplevering.

 

Bij Vizit Vastgoed staan klanttevredenheid en professionaliteit voorop. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften!