VIZIT Vastgoed in Ninove

Wellkom bij VIZIT Vastgoed, hét immokantoor in Ninove opgericht door erkende vastgoedmakelaars Giel en Robin. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en erkenning door het CIB en BIV, kan je bij ons rekenen op professionele en kwalitatieve service.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden in de Denderstreek, het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. Of je nu een eigenaar bent die zijn pand wil verkopen of verhuren, of een kandidaat-koper of huurder bent, bij VIZIT ben je aan het juiste adres.

Als eigenaar kan je bij ons terecht voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling van je pand. Zo krijg je meteen een realistische kijk op de waarde van je eigendom.

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis, een bouwgrond of een vastgoedinvestering? Schrijf je dan in via ‘Blijf op de hoogte’ op onze website. Wanneer we een nieuw pand in onze portefeuille hebben dat bij jouw zoekprofiel past, ben jij de eerste die dit te horen krijgt.

Bij VIZIT Vastgoed staan we garant voor een persoonlijke en professionele aanpak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al jouw vastgoedvragen en -wensen.

WAAROM VIZIT VASTGOED?

OMDAT WE HOUDEN VAN EEN CORRECTE SERVICE

  • Uitstekende VIZIbiliteit van uw pand
  • Een aanpak op maat, geen enkel pand is hetzelfde
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak             
  • Efficiënte en vlotte opvolging en afhandeling
  • Afspraak is afspraak, een woord is een woord
  • Realistische prijszetting en waardebepaling
  • Meer dan enkel vastgoedbemiddeling
Alt

Blijf op de hoogte

Laat je gegevens en zoekcriteria achter en jij bent de eerste die van ons hoort wanneer we een gelijkaardig pand in portefeuille hebben.

Help mij het juiste pand te vinden

Gratis schatting

Hoeveel is mijn eigendom waard? Vraag een gratis schatting aan.
Jij beslist nadien of je met ons in zee gaat.

Ik wil een gratis schatting